IT Matchmaking... controle over uw personele bezetting

Altijd beschikken over de juist IT-ers op het juiste moment op de juiste plaats. Wij matchen uw personele vraag!

De beste en eenvoudigste oplossing voor iedere IT-vacature

Als IT Matchmakers zijn wij gespecialiseerd in het vinden van de juiste mensen. Mensen die goed zijn in hun werk, passen bij uw bedrijf en communicatief zijn richting uw mensen. Of het nu om een tijdelijke functie gaat of om een vaste positie binnen uw organisatie.  Op basis van de wensen en eisen matchen wij kandidaten die passen bij de uitdaging. Bijzonder aan onze aanpak is dat de mensen die we voor u mogen inzetten terug kunnen vallen op de Masters van Lemontree. U krijgt dus veel meer dan de kennis en kunde van één persoon. Dat betekent dat u beschikt over extreem veel kennis van een team die al jaren op rij een 9,4 scoort op klantwaardering. 

Het aantrekken van goede mensen die passen bij uw organisatie is een tijdrovende activiteit. Wel zo efficiënt om dan gebruik te maken van ons netwerk van gekwalificeerde mensen en onze samenwerking met diverse wervingsbureaus. Zo heeft u een single point of contact voor personele invulling.

Erwin Philips

IT Matchmaker, Lemontree

IT matchmaking

 

 

  • Voor tijdelijke inzet van gekwalificeerd personeel met terugval op het complete masters in ICT team
  • Voor het zoeken naar mensen met een vaste betrekking binnen uw organisatie 
  • U profiteert van een breed en diep netwerk van specialisten op divers vlak, die passen binnen onze normen van kunde en communicatieskills
  • Mix and match met diensten van Lemontree waardoor u één aanspreekpunt heeft voor IT vraagstukken

Persoonlijk en hartelijk

Wij werken bij Lemontree vanuit vertrouwen. Natuurlijk documenteren wij de gemaakte afspraken, vooraf de verwachtingen helder hebben is een onderdeel van onze werkwijze, maar de basis van onze samenwerking met klanten is onze hartstochtelijke wens om iedere ICT-omgeving naar ‘the next level’ te brengen.

Dat gebeurt in de eerste plaats doordat de kwaliteit van onze diensten op een hoog plan staat. Maar daarnaast ook omdat klanten het prettig vinden om met ons te werken. Dat is niet vreemd, want als de techniek tot in de puntjes onder controle is, wordt de relatie gekenmerkt door de meer sociale aspecten van de relatie: door het contact, door onze passie voor techniek en door onze drive om iedere ICT-omgeving te optimaliseren. Samen met onze klanten zijn we continu op zoek naar verbeteringen. En daarbij doen we altijd net iets meer dan onze klanten van ons verwachten.

HPE partner

Wil jij wel eens een frisse blik op jouw ICT?

Wij zijn er voor je!

Stuur ons een bericht

 

    De heerMevrouw

    Ik ga akkoord met het Privacy Statement van Lemontree

    Geniale IT begint met een goed plan