Een samenleving waarin iedereen meedoet en waarin iedereen bijdraagt aan geluk voor zichzelf en anderen. Dat willen wij bereiken voor de mensen in Noordoost Brabant. Ieder mens doet mee en telt mee.

Onze kernwaarden zijn autonomie, uitgaan van talenten en nabijheid. Wij gaan ervan uit dat mensen zelf hun leven bepalen en dat ieder mens beschikt over talent en kracht. Wij zijn dichtbij en toegankelijk voor burgers, netwerkpartners en opdrachtgevers en gaan uit van de leefomgeving en levensvisie van de burger.

Je kunt altijd bij ons terecht. Wij zijn er voor mensen van alle leeftijden met een vraag of probleem die zij niet alleen kunnen oplossen. Samen zoeken we naar een oplossing op het gebied van wonen, meedoen, financiën, zorg, welzijn en opvoeden en opgroeien. Maar ook met plannen om iets te leren of voor een ander of de buurt te doen.

Geluk(t) in 2020 – Ons meerjarenbeleidsplan

Samen met onze partners, klanten, vrijwilligers en andere relaties hebben we begin dit jaar nagedacht hoe we onze missie in 2020 kunnen realiseren. De uitkomst van het proces hebben we vastgelegd in een meerjarenbeleidsplan. Hierin zijn 7 doelen beschreven, waar u nu al, maar zeker in de toekomst meer van zult horen. Graag delen we het plan met u in de vorm van een korte film. Heeft u na het zien van deze film nog vragen over ons plan of wilt u hierover met ons in gesprek? Neem dan contact met ons op!

 

Lemontree is trots dat we hier de OneDesk Mobile werkplek mogen leveren en de ICT-omgeving mogen beheren.

ONSWelzijn

Vaardigheden

Gepubliceerd op

17 september 2019