Hoofddorp – Bright Lease levert een belangrijke bijdrage in de actie van Team Lemontree om geld op te halen voor onderzoek naar de oorzaak en oplossing van spierziekte ALS. De mobiliteitspartner van Lemontree stelt twee bussen beschikbaar waarmee de 14 teamleden in juni naar de Mont Ventoux zullen afreizen om daar mee te doen aan de Tour du ALS. Lemontree werkt al jaren naar volle tevredenheid samen met Bright Lease.
“Als mobiliteitspartner van Lemontree willen we het team graag helpen om in Frankrijk te komen en comfortabel aan de klim van de Mont Ventoux te beginnen. We vinden het doel om onderzoek naar ALS te financieren heel belangrijk en dragen dan ook graag ons steentje bij” zegt Yassine Hadaoui, sales manager bij Bright Lease.
Team Lemontree reist 8 juni af naar de Provence om op 9 juni tijdens de Tour du ALS de Mont Ventoux te beklimmen. Het team bestaat uit 14 deelnemers, waarvan er drie gaan fietsen, een gaat hardlopen en tien lopend de 22 kilometer steile berg zullen bedwingen. Met het team willen we tenminste 30.000 euro ophalen om onderzoek naar de oorzaak en oplossing van ALS mogelijk te maken.

Ook jij kan helpen!

Wil jij ons helpen? Dat kan! Jouw bijdrage is van harte welkom via onze teampagine.