Ervaar de rust en het gebruik van geweldige ICT met First Class support.

IT die dagelijks helpt om ambities te realiseren

 

Om iedere dag weer het maximale uit uw werkdag te halen is het belangrijk dat ICT zorgeloos, snel en veilig werkt. En dat je als een VIP geholpen wordt als iets even niet gaat zoals je wenst. Lemontree heeft de masters in ICT die ook communicatief zijn in het ondersteunen van uw gebruikers en het helpen van uw ICT specialisten. Samen met u zorgen we voor een zorgeloze ICT-omgeving die uw organisatie helpt om doelen te bereiken.

Waardering van onze VIP support

Geniet van altijd werkende IT en First Class support

ICT ambities bedrijfsdoelen

ICT-beheer uitbesteden

Om ervoor te zorgen dat uw ICT het altijd doet nemen we graag (een gedeelte van) uw beheer over. Inclusief VIP support aan uw organisatie.

support expertisecentrum

Expertisecentrum

Kennis en VIP ondersteuning nodig? Vanuit ons Expertisecentrum staan we altijd klaar om uw ICT-afdeling en gebruikers te ondersteunen.

ICT ambities bedrijfsdoelen

First class support

Wij ondersteunen IT-specialisten en eindgebruikers bij vragen en opmerkingen. Met al 8 jaar op rij een 9,4 tevredenheid.

IT on the move

ICT on the Move®

Gebruik maken van ICT op plekken waar je het niet verwacht

In sommige branches krijgen de termen altijd en overal kunnen werken een geheel nieuwe dimensie. Op een schip bijvoorbeeld, of in het een tijdelijk kamp in het oerwoud, of in een open veld. Het werk gaat door, maar bent u in staat ICT-faciliteiten te leveren buiten de grenzen van netwerktoegang? Speciaal voor zulke specifieke toepassingen op ongewone locaties heeft Lemontree het ICT-on-the-move® concept ontwikkeld. Waar uw medewerkers ook zijn, ze kunnen eenvoudig beschikken over automatisering en communicatiemiddelen. Het concept is zo eenvoudig dat het een kwestie is van installeren, aansluiten en werken. Onze specialisten ondersteunen de omgeving op afstand, zodat uw medewerkers kunnen vertrouwen op een werkende werkplek en communicatie via satellieten of locale verbindingen. Op dit moment heeft Lemontree al oplossingen in: Kazakhstan – Atyrau, Azerbaijan – Baku, Georgia – T’Bilisi Mozambique – Pemba, Mozambique – Mocimboa da Praia, Tanzania – Mtwara, Tanzania – Dar es Salaam, Equatorial, Guinea – Bata Equatorial, Guinea – Malabo, Liberia – Monrovia, Nigeria – Snake Island, Nigeria – Lagos, Nigeria – Port Harcourt, South Africa – Kleinzee, Benin – Cotonou.

Wil jij wel eens een frisse blik op jouw ICT?

Wij zijn er voor je!

Geniale IT begint met een goed plan