Haal het maximale uit jouw ICT met Cloud Staffing

Voor een succesvolle inrichting, heldere richtlijnen en tevreden werknemers

Office 365, Azure en andere cloudoplossingen nog beter binnen je organisatie verankeren

Veel organisaties willen meer uit cloudoplossingen halen. Voor het succes daarvan is een goede implementatie, inrichting en instructie een voorwaarde. Onze cloudspecialisten helpen om het maximale succes voor jouw organisatie te bereiken door te helpen met vraagstukken op het gebied van bijvoorbeeld Office 365, Azure, SaaS en IaaS. Onze specialisten helpen graag bij een handige inrichting, een succesvolle migratie, heldere instructies naar de organisatie maar ook zeker bij het trainen en instrueren van de gebruikers. Daarmee zorgen we ervoor dat je organisatie maximaal rendement haalt uit de cloudomgeving die je gebruikt.

Het ‘aanzetten’ van cloudproposities is bijna commodity. Maar positieve bedrijfsresultaten boeken door slim gebruik te maken van Office 365, Azure en SaaS vergt skills aan de technische, procedurele en menselijke kant. Op deze competenties zijn we vanuit Cloud Staffing gespecialiseerd. 

Erwin Philips

Manager Cloud Staffing, Lemontree

Cloud Staffing is vooral handig als je

  • Een beproefde werkwijze zoekt waarmee mensen het beste uit Office 365, Azure en andere cloudcomponenten wilt halen
  • Je er ook voor wilt zorgen dat iedereen er fijn en snel mee kan werken
  • Een bijzonder veilige en snelle werkomgeving wilt creëren 
  • Kennis nodig hebt om Microsoft 365 en/of Azure te helpen inrichten, data te migreren en de medewerkers te helpen goed met de gereedschappen te werken
  • Wilt zorgen dat gebruikers op de hoogte blijven van nieuwe versies, handige werkwijzen en nuttige tools.

Zeker de duur van een bak koffie waard om eens nader kennis te maken. Wij ontmoeten je graag!

Van technische implementatie tot productieve medewerkers

In onze filosofie is de werkomgeving pas productief als iedereen er efficiënt en fijn mee kan werken. Dat gaat dus veel verder dan het aanzetten van Office 365. Het maken van afspraken en werkinstructies, het inrichten van een veilige bedrijfsomgeving en het instrueren, coachen en begeleiden van medewerkers zorgt ervoor dat mensen productiever worden en op nieuwe manieren gaan samenwerken met collega’s en relaties. Met Cloud Staffing willen wij het volledige dienstpakket leveren van ontwerp tot en met het eindcijfer waarmee werknemers ICT waarderen.

Persoonlijk en hartelijk

Wij werken bij Lemontree vanuit vertrouwen. Natuurlijk documenteren wij de gemaakte afspraken, vooraf de verwachtingen helder hebben is een onderdeel van onze werkwijze, maar de basis van onze samenwerking met klanten is onze hartstochtelijke wens om iedere ICT-omgeving naar ‘the next level’ te brengen.

Dat gebeurt in de eerste plaats doordat de kwaliteit van onze diensten op een hoog plan staat. Maar daarnaast ook omdat klanten het prettig vinden om met ons te werken. Dat is niet vreemd, want als de techniek tot in de puntjes onder controle is, wordt de relatie gekenmerkt door de meer sociale aspecten van de relatie: door het contact, door onze passie voor techniek en door onze drive om iedere ICT-omgeving te optimaliseren. Samen met onze klanten zijn we continu op zoek naar verbeteringen. En daarbij doen we altijd net iets meer dan onze klanten van ons verwachten.

Microsoft Solution Partner Lemontree
HPE partner Lemontree
ISO27001 en ISO9001 Lemontree
ISAE 3402 Lemontree
Great Place to Work Lemontree
ICTWaarborg Lemontree

Wil jij wel eens een frisse blik op jouw ICT?

Wij zijn er voor je!

Geniale IT begint met een goed plan