Kwaliteit en rust in uw organisatie terwijl u terug kunt vallen op Lemontree

Zekerheid en continuiteit zonder alles uit handen te geven

 

Kunt u wel eens wat extra expertise gebruiken? Wilt u een opvang hebben voor als uw personele uitdagingen heeft in ICT? Wilt u dat ICT goed gedocumenteerd wordt en wilt u meeliften op de ICT-tools van Lemontree? Dan is het ICT-expertisecentrum de uitkomst. Wij helpen uw ICT-afdeling om altijd de kwaliteit te kunnen blijven leveren die u van ICT verlangt.  

Altijd beschikken over de juiste kennis: Expertisecentrum

Zekerheid, leuke en kundige collega’s en een rustig gevoel. Dat krijgt u als u kiest voor het Expertisecentrum. Uw omgeving wordt continu dag en nacht bewaakt en u kunt terugvallen op een team van vakkundige IT- en beheerspecialisten. Handig tijdens ziekte, vakantie maar ook als aanvulling op uw eigen team.

Wat u krijgt binnen het Expertisecentrum:

  • Kennis bij u op locatie op afroep of volgens een vooraf afgesproken schema per week
  • Altijd een volledig up-to-date en veilige (mobiele) werkplek door Proactief Desktop Management
  • U bent volledig op de hoogte van de status van uw ICT-omgeving door monitoring, waarschuwing en managementsystemen
  • Veiligstellen van bedrijfsinformatie op (mobiele) werkplekken
  • Uw smartphones en tablets beschikken altijd over de juiste instellingen en kunnen getraceerd, vergrendeld en gewist kunnen worden bij verlies of diefstal door Mobile Device Management
  • Tijdbesparing en geldbesparing op handmatige beheer en patchactiviteiten door geautomatiseerd patch management en beheer.
  • Volledig inzicht in risico’s en bedreigingen met betrekking tot bedrijfsinformatie

ICT on the Move®

Gebruik maken van ICT op plekken waar je het niet verwacht

In sommige branches krijgen de termen altijd en overal kunnen werken een geheel nieuwe dimensie. Op een schip bijvoorbeeld, of in het een tijdelijk kamp in het oerwoud, of in een open veld. Het werk gaat door, maar bent u in staat ICT-faciliteiten te leveren buiten de grenzen van netwerktoegang? Speciaal voor zulke specifieke toepassingen op ongewone locaties heeft Lemontree het ICT-on-the-move® concept ontwikkeld. Waar uw medewerkers ook zijn, ze kunnen eenvoudig beschikken over automatisering en communicatiemiddelen. Het concept is zo eenvoudig dat het een kwestie is van installeren, aansluiten en werken. Onze specialisten ondersteunen de omgeving op afstand, zodat uw medewerkers kunnen vertrouwen op een werkende werkplek en communicatie via satellieten of locale verbindingen. Op dit moment heeft Lemontree al oplossingen in: Kazakhstan – Atyrau, Azerbaijan – Baku, Georgia – T’Bilisi Mozambique – Pemba, Mozambique – Mocimboa da Praia, Tanzania – Mtwara, Tanzania – Dar es Salaam, Equatorial, Guinea – Bata Equatorial, Guinea – Malabo, Liberia – Monrovia, Nigeria – Snake Island, Nigeria – Lagos, Nigeria – Port Harcourt, South Africa – Kleinzee, Benin – Cotonou.

Wil jij wel eens een frisse blik op jouw ICT?

Wij zijn er voor je!

Geniale IT begint met een goed plan