Optimaal inrichten en gebruiken van de digitale werkplek

Maak samenwerken leuker en gemakkelijker

Creëer de ideale werkplek voor uw organisatie en mensen

 

De ultieme werkplek komt niet uit de lucht vallen. In deze werkplek komen nieuws, kennis, informatie en persoonsgebonden zaken samen, waardoor iedereen binnen uw organisatie wordt betrokken en superproductief kan werken. Het maken van de ideale werkplek voor uw organisatie is een praktisch proces waarin we techniek, communicatie en gebruikersbehoeften samen brengen. Zodat iedereen leuker en makkelijk (samen)werkt!

Onedesk Mobile productieve werkplek
IT-masterplan

Stel de mensen centraal

 

Een functionele werkplek is persoonlijk, bevat handige gereedschappen en zorgt ervoor dat mensen op de hoogte worden gehouden met nieuws en informatie die voor hen nuttig is. Samen met afgevaardigden uit uw organisatie stellen wij graag de ideale werkplek met u samen. Dat doen we in interactieve sessies waarin we met IT, HR, communicatie, gebruikersgroepen en management kijken naar de informatiebehoeften, benodigde applicaties, gereedschappen en middelen om gericht en eenvoudig samen te werken. Het gevolg is dat mensen sneller en eenvoudiger informatie kunnen vinden, goed kunnen samenwerken, kennisdelen en overleggen en meer plezier uit hun werk halen.

Op weg naar een succesvol werkplekconcept 

 

De ingrediënten voor de perfecte werkplek zijn bepaald. De verschillende belanghebbenden hebben meegedacht hoe de persoonlijke werkplek eruit komt te zien. En uw organisatie heeft de richtlijnen bepaald voor veiligheid, samenwerken en communiceren. Dan is het belangrijk ervoor te zorgen dat de werkplek wordt gedragen en in nauwe samenwerking met medewerkers in gebruik wordt genomen. Veranderingen zijn spannend, vragen tijd en energie en hebben goede begeleiding nodig. Wij helpen u graag om de ambitie van de werkplek te realiseren door gebruikers te betrekken en verbinden.

ICT hoge tevredenheid

De essentie van adoptie

 

Belangrijkste in onze adoptieaanpak is dat de mens centraal staat en dat we hen motiveren en actief houden. Door inzet van eigen ambassadeurs, training en coaching-on-the-job zorgen we dat mensen de voordelen zien van de werkplek, de spelregels kennen en leren hun werk sneller, beter en leuker te doen. We maken het klein, zodat mensen niet worden overladen met veranderingen, maar geleidelijk de voordelen van de werkplek benutten en anderen stimuleren om er het maximale uit te halen.

In drie stappen naar de ultieme werkplek voor uw organisatie

 

Met onze kickstart | onboarding stomen we het projectteam klaar voor het inrichten van OneDesk Mobile en bepalen we samen met u de juiste stappen voor gebruikersadoptie. Vervolgens zorgen we voor een effectieve, leuke en leerzame aanpak die past bij uw organisatie en uw medewerkers. Met als doel dat iedereen de werkplek optimaal gaat gebruiken. Uiteraard zorgen we voor begeleiding, training en nazorg zodat iedereen het maximale uit zijn of haar werkdag haalt.

Tevreden ict klanten

Het effect van gebruikersadoptie op uw ambitie

Betrekken en verbinden

Als u veel tijd en energie besteedt aan de technische inrichting en weinig investeert in tijd en begeleiding voor de mensen, zullen zij zich minder betrokken en verbonden voelen bij de werkplek.

Het optimale resultaat

Als u voldoende tijd besteedt aan zowel de technische realisatie als aan het betrekken en verbinden van mensen, zullen medewerkers de werkplek productiever gebruiken en de gezamenlijk bepaalde keuzes omarmen. In de praktijk blijkt dan ook dat het implementeren van een geslaagde werkplek een nauw samenspel is tussen IT, HR, Communicatie, medewerkersgroepen en het management. In onze adoptieaanpak maken we de doelen en gewenste resultaten van de werkplek inzichtelijk en realiseren we deze samen met mensen uit uw organisatie.  Op naar een werkplek die het werken een stuk prettiger en persoonlijker maakt!

Samenwerkingspartners

Wil jij wel eens een frisse blik op jouw ICT?

Wij zijn er voor je!

Geniale IT begint met een goed plan