Betrek mensen bij je merk en organisatie en laat ze shinen als team.

 

Betrek mensen bij wat wat er speelt binnen je organisatie en biedt ze een eenduidige en veilige werkervaring. Iedere dag weer!

Met OneDesk Mobile haal je het allerbeste uit Microsoft365 en zorg je dat mensen altijd op de hoogte zijn van belangrijke informatie. En dat ze tot hogere teamprestaties komen. We hebben goed nagedacht over veilig werken en bieden een toegankelijke, persoonlijke en overzichtelijke werkplek.

OneDesk Mobile werkplek digitaal

Heel persoonlijk en gepersonaliseerd

 

 

Alles wat jij nodig hebt voor een mooie werkdag. OneDesk Mobile toont jouw informatie in een overzichtelijk dashboard. Nieuws, agenda, documenten, communicatie met groepen, groepsvorderingen en de KPI’s van jouw team. Maar ook meldingen uit verschillende applicaties zoals je CRM, social media en Office applicaties. En natuurlijk heb je direct veilig toegang tot jouw relevante applicaties. Met OneDesk Mobile werk je samen met je collega’s als pro’s. Op elk apparaat dezelfde beleving en mogelijkheden Thuis, op kantoor of waar je maar wilt werken!

OneDesk Mobile is volledig te personaliseren. En gebruikers krijgen alleen die informatie en applicaties die relevant zijn. Geen one fits all werkplek dus, maar een werkplek die iedere dag weer helpt om het maximale uit je werkdag te halen.

Goed geïnformeerd en altijd op de hoogte

 

 

Met OneDesk ben je altijd en overal op de hoogte van nieuws, updates, evenementen en notificaties vanuit zelf te kiezen kanalen. En je kunt eenvoudig en snel anderen informeren op manieren die veel meer tot de verbeelding spreken dan ‘een mailtje sturen’. Plaats nieuwsitems, organiseer gave events, chat vanuit je eigen bedrijfsomgeving en zorg voor leuke en nuttige interactie in je teams. Zo betrek je mensen bij je organisatie, je brand en je klanten.

Met de ‘weten en regelen’ sectie zet je alle handige bedrijfsinformatie in een handomdraai online, zodat iedereen het eenvoudig kan vinden. Personeelshandboek, leasevoorwaarden, handleidingen en alle andere informatie is zo voor iedereen in je organisatie beschikbaar. Snel te vinden en op één centrale plek.

Moderne werkplek
Cloud werkplek OneDesk Mobile

Zicht op belangrijke doelen en resultaten

 

Direct zicht op de doelen en resultaten van jou en je team. Dat zorgt ervoor dat je de focus houdt op de belangrijkste werkzaamheden en altijd direct ziet of je op target bent. Wel zo fijn als je meteen weet dat je een stapje extra moet zetten of een feestje mag vieren!

Altijd en overal een eenduidige, veilige en eenvoudig te gebruiken werkomgeving

 

Met OneDesk Mobile haalt je het allerbeste uit teams. Waar mensen ook werken en vanaf welk apparaat ze dit ook doen. Vanuit één centraal dashboard hebben ze toegang tot alles wat nodig is voor een succesvolle en waardevolle werkdag. Met het overzichtelijke ‘clean design’ is werken overzichtelijk, gemakkelijk en veel sneller dan u gewend was.

samenwerken en kennis delen

Kennis delen, samenwerken en creatief tot resultaten komen

 

Met OneDesk Mobile worden mensen waar ze ook werken betrokken en gestimuleerd het beste uit de samenwerking te halen. Kennis wordt niet zomaar op een schijf gezet, maar vindbaar neergezet en gecategoriseerd voor hergebruik. Mensen weten elkaar eenvoudig en snel te vinden, zonder onnodig lang overleg en reistijd te plannen. OneDesk Mobile ondersteunt het werken op afstand terwijl je toch dicht bij elkaar bent. 

Haal het allerbeste uit Microsoft 365

OneDesk Mobiel maakt Microsoft365 toegankelijk voor iedereen. Door intuitiever en overzichtelijker te werken gebruiken jij en je collega’s functionaliteit als SharePoint, OneDrive, Teams, Yammer, Delve, PowerApps en heel veel anderen zonder het je te realiseren. De kracht van 365 is met OneDesk Mobile beschikbaar voor iedereen.

EU Data Boundary door Microsoft

Interactief met en betrokken bij collega’s

Ontmoet elkaar. Reageer, stel vragen. Zie wat er speelt in de organisatie, in groepen en teams. Met OneDesk Mobile kun je heel intuïtief samenwerken en overleggen op elk moment van de dag. Ook als je niet op dezelfde plaats werkt. En in de bedrijfschat kun je alles delen wat maar leuk en nuttig is. Of goed is voor de groepscohesie.

Veilig werken als basis

 

Met OneDesk Mobile heeft u de technische basis gelegd om aan de eisen van de AVG te voldoen.  Informatie, toegang en apparaten zijn zwaar beveiligd en als ondernemer kunt u aantonen wat er aan maatregelen is getroffen om ongewenste indringers buiten te houden. Zo is data ge-encrypt, loggen mensen veilig in met dubbele authenticatie en zijn er op de achtergrond geavanceerde maatregelen genomen om ongewenst verkeer tegen te houden. Bovendien heeft uw organisatie maximale controle op de gebruikte apparaten die er binnen uw organisatie worden gebruikt. OneDesk Mobile zorgt voor een solide basis om veilig te werken en veilig samen te werken.

IT advies IT beheer beste van nederland

Alex laat je graag zien hoe OneDesk Mobile werkt.

Ik wil een persoonlijke demo

Standaard is OneDesk Mobile uitgerust met

Interactief en informatief bedrijfsplatform

Een moderne en eenduidige bedrijfsportal met kennisdeling, nieuws, informatie en alles om werken eenvoudig, snel en sociaal te maken. Met OnDesk Mobile vind je alles wat je nodig hebt vanuit een gepersonaliseerde omgeving die werkt vanaf computer, tablet en zelfs telefoon.

Gepersonaliseerde werkplekomgeving

 • Bedrijfsnieuws en kennisdeling
 • Social internet om informatie te delen, mensen te betrekken en efficient samen te werken
 • Kalender, mail en relevante documenten altijd ondder handbereik
 • Groepsfaciliteiten en samenwerkingstools om fysiek en op afstand samen te werken
 • Communicatiemiddelen om te informeren, inspireren en in cocreatie samen te werken
 • Handige links om snel bij je favoriete tools en informatie te komen
 • Snelle toegang tot jouw applicaties
Kennisportal

 • Personeelshandboeken, documenten, mediabibliotheken, informatie van afdelingen, WiFi en andere IT-instructies. Je kunt ze allemaal delen in de kennisportal. En je hoeft niet lang te zoeken, want als je zoekt op een keyword vind je meteen alle informatie over dat onderwerp.
Microsoft 365 Business Premium

De complete productiviteit suite van Microsoft

Complete bescherming en zekerheid
 • Multi Factor Authenticatie
 • Veilige mail
 • Encryptie van alle data
 • Back-up en herstel voor Microsoft 365
 • Archivering
Cloud Print Management

Altijd en overal eenvoudig printen

Werkplekbeheer en VIP support

Om ervoor te zorgen dat de werkplek altijd veilig werkt en mensen er goed mee kunnen werken, verzorgen we graag het werkplekbeheer en bieden we gebruikersondersteuning.

Kostenindicatie

Stuur mij een gedetailleerde offerte voor OneDesk Mobile

Ik heb meer dan 100 werkplekken en ik ontvang heel graag een transparante en complete OneDesk Mobile offerte. Wij nemen contact met je op om wat details door te spreken en zullen dan een passende offerte samenstellen.

En… we zorgen natuurlijk ook voor een geweldige experience.  Iedere dag weer!

 

Uiteraard zorgen wij ervoor dat onze oplossingen altijd werken. Veilig, betrouwbaar en snel. En met onze vijfsterren VIP support worden IT-ers en gebruikers op een hele leuke manier geholpen met vragen.

Tevreden ict klanten

Wil jij wel eens een frisse blik op jouw ICT?

Wij zijn er voor je!

Geniale IT begint met een goed plan