Vragen over Microsoft Azure en Microsft 365? Wij helpen u graag!

Moderne organisaties kiezen voor Microsoft Azure

Microsoft Azure maakt ICT sneller, gemakkelijker en goedkoper. Niet vreemd dus dat veel organisaties kijken naar de mogelijkheden van dit cloud platform. Lemontree helpt u graag in deze oriëntatie. Vanuit de vele projecten die we al hebben gedaan in Azure kunnen we snel voor uw organisatie inschatten waar de kansen en mogelijkheden liggen. Betrek ons daarom vroeg in uw aankoopproces, dat kan u behoorlijk wat tijd en geld besparen. Als Microsoft Solutions Partner zijn we continu op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en beschikken we over de beste specialisten om Azure voor u te laten werken.

Microsoft 365

Steeds meer organisaties kiezen voor Microsoft 365. Hiermee beschikt u over een compleet pakket aan applicaties uit de cloud, waarmee u en uw collega’s altijd en overal kunt werken. Lemontree helpt u graag met de migratie van uw huidige omgeving naar Microsoft 365. Als Microsoft Solutions Partner weten wij wat er nodig is om uw omgeving zo in te richten dat uw organisatie het maximale uit Microsoft 365 haalt. We hebben niet alleen een heldere blik op de technische implementatie, maar helpen u ook met praktische tips om nog beter en veiliger met de Microsoft 365 suite te werken.

Microsoft 365 is een geavanceerde suite van productiviteitstoepassingen met intelligente cloudservices en bevat de bekende componenten (Word, Excel, PowerPoint, Teams, SharePoint, OneDrive en meer), groeps-chats, e-mail, agenda en beveiligingsmogelijkheden (gebruikersauthenticatie, geautomatiseerde beleidsregels, verdediging tegen cyberbedreigingen etc.).

Bij Lemontree bent u verzekerd van:

Vlekkeloze migratie

Beste inrichting voor uw organisatie

Geweldige support

|

Zeer veel praktische ervaring

Lemontree is Microsoft gecertificeerd

Download gratis het handboek Microsoft Azure

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Microsoft Azure? Lees dan dit e-book dat een schat aan informatie over alle kenmerken, mogelijkheden en voordelen bevat. Lees bijvoorbeeld over de services die je met Azure kunt ontwikkelen, hoe je profiteert van IaaS, PaaS en diensten voor websites en mobiele gebruikers. Daarnaast vind je allerhande interessante casestudy’s en vergelijkingen met andere bekende public-cloud platformen.

  De heerMevrouw

  Ik ga akkoord met het Privacy Statement van Lemontree

  Aantal tevreden Office 365 werkplek implementaties

  Aantal succesvolle Azure deployments

  Gratis e-book Cloud Strategie

  bepaal uw cloud strategie en start innovatie. Hoe maakt u succesvol gebruik van cloud voor uw organisatie en hoe benut u strategische voordelen.

   De heerMevrouw

   Ik ga akkoord met het Privacy Statement van Lemontree

   En… we zorgen natuurlijk ook voor een geweldige experience.  Iedere dag weer!

    

   Uiteraard zorgen wij ervoor dat onze oplossingen altijd werken. Veilig, betrouwbaar en snel. En met onze vijfsterren VIP support worden IT-ers en gebruikers op een hele leuke manier geholpen met vragen.

   Tevreden ict klanten

   Wil jij wel eens een frisse blik op jouw ICT?

   Wij zijn er voor je!

   Geniale IT begint met een goed plan