IT zonder inzicht is een omgeving zonder uitzicht. Lemontree: een frisse blik op IT.

Een goede ICT basis begint bij een eerlijk inzicht in uw huidige omgeving.

 

 

 

Uiteraard heeft u er alles aan gedaan om een goede ICT omgeving in te richten. IT vormt een belangrijke basis voor uw bedrijfsprocessen, dus daarmee wilt u geen risico nemen. Toch is het altijd goed om zo nu en dan eens de proef op de som te nemen. Hoe veilig is de omgeving? Waar zitten de risico’s? Is de IT-omgeving goed gedocumenteerd, zodat deze overdraagbaar is als dit nodig mocht zijn?

Lemontree biedt u graag inzicht in uw omgeving. Met verschillende diensten bieden wij u een ongezouten blik op de risico’s die zich in uw ICT omgeving kunnen voordoen.

scan Microsoft 365

Check gratis de kwetsbaarheden in uw 365 bedrijfsaccount

 

Veruit de meeste bedreigingen in een ICT omgeving worden geinitieerd vanuit de mail. Daarom is het logisch af en toe eens goed te kijken wat er allemaal in uw Microsoft 365 omgeving aan mailbedreigingen zit opgesloten. Samen met Barracuda bieden wij u geheel gratis een scan aan om uw 365 tennant te scannen op voorkomende kwetsbaarheden en bedreigingen. Hiervoor is een admin mailadres en wachtwoord nodig. Onze tip is dan ook om speciaal voor deze scan een admin met superveilig wachtwoord aan te maken, die u na de test weer verwijderd. Wel zo veilig… 

Inzicht in de veiligheid van uw publieke domeinen en uw interne netwerk

 

Naast het scannen van uw mailomgeving wilt u natuurlijk ook zicht hebben op de risico’s in uw publiekelijke- en interne netwerk. Daarom hebben wij een netwerkscan die u volledig inzicht geeft in de kwetsbaarheden vanuit  publieke kanalen en vanuit uw interne netwerk. We scannen heel graag gratis en vrijblijvend uw publieke domeinen voor u. Voor de interne netwerkscan is uiteraard meer nodig. Maar ook deze interne netwerkscan faciliteren wij graag voor u.

 

Een gezondheidscheck op de basislaag van uw ICT

check uw VMware, AWS & Kubernetes

 

Wilt u een eerlijk en transparant rapport van de veiligheidsrisico’s in het kloppende hart van uw ICT? Dan helpen wij u heel graag met onze VM-healthcheck. U krijgt een duidelijk gerangschikt rapport over risico’s in uw omgeving gecategoriseerd in hoge-, medium- en lage prioriteit acties. Voorkomen is altijd beter dan genezen… Deze gezondheidscheck kunnen we eenvoudig en snel voor u uitvoeren. Omdat deze check de basis van uw ICT-omgeving scant raden wij deze scan van harte aan!

 

healthcheck Runecast VM, AWS

De Lemontree kwetsbaarheidscan

 

Wilt u een volledige blik op uw huidige omgeving? Dan adviseren wij u onze kwetsbaarheidsscan. We kijken dan naar alle kwetsbaarheden in uw omgeving, waardoor u een goed zicht heeft op risico’s en maatregelen die u moet nemen om uw bedrijfsinformatie goed te beschermen en ongenode gasten buiten te houden. U ontvangt een uitgebreide rapportage met bevindingen, benodigde maatregelen, aanbevelingen en tips. Wilt u een eerlijke en onafhankelijke blik op uw ICT omgeving, dan is de kwetsbaarheidscan de IT-APK waarmee u weet wat de risico’s zijn in uw bedrijfs IT omgeving.

 

Van inzicht naar een geweldige experience

 

Lemontree helpt graag om u het inzicht te geven die nodig is om uw ICT verder te verbeteren. Maar we helpen ook met het vereenvoudigen van ICT, waardoor de kosten gereduceerd worden en de controle zichtbaar toeneemt. Met als uiteindelijke doel een geweldige IT experience waarmee uw medewerkers iedere dag het maximale uit hun werkdag halen en succesvol worden door gebruik van IT met first class support.

 

IT-masterplan

Wil jij wel eens een frisse blik op jouw ICT?

Wij zijn er voor je!

Geniale IT begint met een goed plan