HSA Lawyers IT

 

 

HSA lawyers was op zoek naar een betrouwbare en kundige partij om IT te ondersteunen. Hiertoe heeft het kantoor gekozen voor Lemontree, die de IT-omgeving in beheer heeft genomen en ondersteunt. Allereerst heeft Lemontree het gebruik van SharePoint eenvoudiger gemaakt en hier functionaliteit aan toegevoegd, waardoor werken stukken veiliger en betrouwbaarder is geworden. Ook werd Proactief Desktop Management geïmplementeerd met onder andere third party patch management.

Over HSA Lawyers

 

HSA Lawyers is een boutique advocatenkantoor met een duidelijke focus: M&A, Private Equity,  Venture Capital en op ondernemers toegespitst ondernemingsrecht.

Opgericht door ex ‘big law’ advocaten biedt HSA Lawyers (voorheen Haagstate) sinds 2008 hoogwaardig juridisch advies aan, private equity huizen, venture capital investeerders, family funds, corporates en DGA’s.

Onze ervaren advocaten zijn resultaatgericht, hanteren een efficiënte aanpak en hebben oog voor wat belangrijk is om een transactie succesvol af te ronden.

HSA Lawyers beschikt over sterk netwerk in de meest relevant jurisdicties en werkt regelmatig mee als Nederlands recht specialist in een breder (internationaal) team aan grensoverschrijdende transacties.

HSA Lawyers den haag

Vaardigheden

, , , ,

Gepubliceerd op

14 augustus 2017