Haagstate advocaten

Haagstate advocaten

Haagstate advocaten was op zoek naar een betrouwbare en kundige partij om IT te ondersteunen. Hiertoe heeft het kantoor gekozen voor Lemontree, die de IT-omgeving in beheer heeft genomen en ondersteunt. Allereerst heeft Lemontree het gebruik van SharePoint eenvoudiger gemaakt en hier functionaliteit aan toegevoegd, waardoor werken stukken veiliger en betrouwbaarder is geworden. Ook werd Proactief Desktop Management geïmplementeerd met onder andere third party patch management.

Over Haagstate advocaten

Haagstate Advocaten is een modern en zakelijk advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in ondernemings- en arbeidsrecht. Het kantoor beschouwt zich als een professionele pro-actieve sparringpartner voor ondernemingen en ondernemers, waarbij inlevingsvermogen en praktische oplossingen voorop staan. Zij geloven in een open, directe wijze van communiceren.

De specialisten staan ondernemingen en ondernemers bij in hun dagelijkse bedrijfsvoering, zowel intern als extern. Ook op het gebied van joint ventures, fusies en splitsingen, overnames van bedrijven en herstructureringen hebben ze diepgaande expertise. Soms is het onoverkomelijk dat er conflicten ontstaan. De procesadvocaten van Haagstate adviseren bij juridische oplossingen voor ondernemingsrecht conflicten, zowel buiten rechte als door middel van een procedure bij de rechtbank of bij een arbitrage-instituut.

Vaardigheden

, , , ,

Gepubliceerd op

14 augustus 2017

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *