Vereenvoudigen van ICT zorgt voor lagere kosten en meer controle

IT eenvoudig, veilig, betrouwbaar en schaalbaar maken

 

Met de bewezen standaarden van Lemontree krijgt u extreem veel kwaliteit, flexibiliteit en veiligheid tegen lagere kosten. Wij ontwikkelden door de jaren heen best-practices blauwdrukken voor verschillende IT scenario’s van cloud en hybride omgevingen. Het positieve gevolg is dat u niet iedere keer opnieuw het wiel hoeft uit te vinden. Met als resultaat: snellere implementatie, geen overbodige leercurve en een IT-omgeving met garanties rondom beheer. Om nog maar niet te spreken van de lagere beheerkosten en VIP support! 

Tevreden gebruikers, tevreden directie, tevreden IT

 

Het vereenvoudigen van ICT leidt tot tevredenheid op alle vlakken. Zo bieden we een hele veilige werkplek, waarmee u de technische basis heeft om te voldoen aan GDPR/AVG wetgeving. En waarmee gebruikers veel socialer en productiever kunnen samenwerken. Voor de IT motor achter de werkplekken hebben we ook blauwdrukken voor hyperconverged IT, cloudplatformen als Microsoft Azure en verschillende hybride oplossingen, waarmee u gegarandeerd bent van performance, veiligheid en flexibiliteit. Om een 9,4 te scoren bij uw gebruikers, directie en IT is een bewezen aanpak nodig. Wilt u 25 jaar ICT-ervaring inzetten om direct tot resultaat te komen of probeert u het liever zelf uit? 

Klaar voor IT die echt het verschil maakt?

 

Lemontree heeft veel organisaties in diverse branches geholpen met IT die bedrijfsambities ondersteunt. Van goede doelen stichtingen tot en met corporate dienstverleners, van zorginstellingen tot en met productiebedrijven. We begrijpen heel goed dat ‘one size fits all’ niet werkt. Daarom hebben we verschillende blauwdrukken, waarmee we snel en effectief een geoliede IT omgeving kunnen ontwerpen, realiseren en vakkundig beheren met VIP support. 

How we simplify IT

Werkplek van de toekomst

We hebben een wel erg gave toekomstgerichte werkplek ontwikkeld waarmee uw medewerkers worden betrokken bij uw organisatie en gestimuleerd worden om sociaal en productief samen te werken.

Hyperconverged IT

Lemontree zet een enorme stap in de vereenvoudiging van IT. Volledig te beheren vanaf een scherm en op basis van baanbrekende technologie bereikt u heel veel efficientie en kostenreductie in ICT.

Microsoft Azure

Microsoft Azure en 365

Als gold partner van Microsoft hebben we al heel veel Azure en 365 omgevingen gerealiseerd. We helpen u graag met de best practices inrichting die past bij de wensen, eisen en ambities van uw organisatie.

Wil jij wel eens een frisse blik op jouw ICT?

Wij zijn er voor je!

Geniale IT begint met een goed plan