Professionele videovergader oplossingen voor Teams, Zoom en Google

Een passende oplossing voor iedere vergaderzaal

Online vergaderen vanuit een meetingroom. Eenvoudig en professioneel.

 

Het aantal online vergaderingen is enorm toegenomen. Zowel de individuele online sessies als groepsvergaderingen. Steeds meer bedrijven richten daarom een professionele conferencing room in, waarbij online vergaderen en fysiek vergaderen gecombineerd kunnen worden. Wij helpen u graag bij het inrichten van een eenvoudig te gebruiken online conference room, waarbij video en audio geweldig presteren en het starten van een vergadering met één druk op de knop wordt gestart vanaf een scherm op tafel. We bieden schaalbare mogelijkheden van kleine meeting rooms voor 2 personen tot grote zalen. En uiteraard helpen we u ook graag bij het inrichten van verschillende zalen die eenvoudig te boeken en te beheren zijn.

Eenvoudig te gebruiken voor iedereen

  • Start een groepsmeeting met één druk op de knop
  • Plan meetings in de vergaderzaal vanuit de agenda
  • Ervaar een geweldige beeld- en geluidskwaliteit
  • Geen gedoe met opstarten, alles werkt direct en is te bedienen vanaf een display
  • Combineer de groepsmeeting met individueel presenteren, door alleen de switch in de computer te doen en schakel terug door de switch weer uit de computer te halen
  • Maak gebruik van slimme technieken, waardoor iedereen altijd volledig in beeld komt en goed te horen is.

Geschikt voor verschillende platformen als Teams, Zoom en Google en eenvoudig te beheren

Onze masters in ICT helpen u graag met het inrichten van online vergaderfaciliteiten waarmee u professioneel vergaderingen kunt initieren. Maar ook deel kunt nemen aan vergaderingen die door anderen zijn georganiseerd. En uiteraard kunt u onze vergaderoplossingen centraal beheren vanuit één overzicht. Ook als u gebruik maakt van meerdere vergaderzalen. Zo is het wel heel gemakkelijk om alles up-to-date te houden en ervoor te zorgen dat alles altijd werkt.

Wil jij wel eens een frisse blik op jouw ICT?

Wij zijn er voor je!

Geniale IT begint met een goed plan