IT beheer gedeeltelijk of all-in uitbesteden? Wij zorgen voor een veilige en altijd werkende IT omgeving

IT beheer uitbesteden

ondersteuning, outtasking en outsourcing

Steeds meer klanten zijn op zoek naar IT die gewoon altijd veilig werkt. Daarbij verzorgen wij alle zaken die op de achtergrond nodig zijn om IT te laten werken. Maar het is ook mogelijk je IT-team te ondersteunen vanuit ons expertisecentrum. Wij zorgen dan dat we goed op de hoogte zijn van je organisatie, mensen en processen en zorgen dat IT het veilig, betrouwbaar en altijd goed doet. Maar je kunt ook de verantwoordelijkheid van delen of uw gehele IT bij ons neerleggen. Daarbij willen wij begrijpen waar je met jouw bedrijf heen koerst, zodat wij kunnen zorgen dat je de beste IT beschikbaar heeft om daar te komen.

Expertisecentrum

Outtasking

Outsourcing

All-In IT beheer

Managed Werkplek

De 7 redenen om IT-beheer bij Lemontree af te nemen

 

  • Onze klanten waarderen ons al 8 jaar op rij met een 9,4
  • Waarom zelf doen als wij het beter en goedkoper kunnen?
  • Tijd om te focussen op jouw bedrijfsambitie terwijl IT je daarbij helpt
  • Een frisse blik op IT en een geweldige gebruikersondersteuning
  • Een vast en transparant bedrag per maand
  • Veel nieuwe ideeën en kostenbesparende tips
  • Een duidelijke roadmap voor IT waarmee je bedrijf verder kan

Lemontree in top 5 Nederlandse ICT-beheeraanbieders

 

Lemontree, Managed Services Provider uit Alphen aan den Rijn, is binnengekomen in de top 5 van de ITX Experience monitor van Giarte. Met een “aanbevelingsscore” score van 91 en een “fanscore” van 96 procent scoort Lemontree hoge ogen in de Giarte IT Xperience en laat daarmee de meeste MSP-ers achter zich als het gaat om klantgerichtheid en loyaliteit bij klanten. Lemontree scoort erg goed bij klanten als het gaat om competenties, continue verbetering en betrouwbaarheid. De IT Xperience Monitor (ITX), voorheen bekend als Outsourcing Performance, is een jaarlijkse meting van klanttevredenheid over de dienstverlening van toonaangevende en snel opkomende IT-bedrijven in de Nederlandse markt. Met dit onderzoek wil Giarte bijdragen aan transparantie op het vlak van klantbeleving in zakelijke IT-dienstverlening. 

Lemontree scoort als ICT-beheeraanbieder op het vlak van competenties en klantgerichtheid ver boven het marktgemiddelde. Met een fanscore van 96% een competentiescore van 89 komt de Managed Service Provider uit Alphen aan den Rijn dan ook met stip in de top 5 van Nederlandse IT-beheeraanbieders.

Giarte ITX Monitor

Aanbevelingscore

%

Fanscore

beste IT beheerpartij Nederland

IT beheer uitbesteden door Outsourcing of Outtasking

Als je eenmaal de ideale ICT-omgeving heeft ingericht is het wel zo handig als deze ook top presteert en dat jouw collega’s op een vriendelijke manier snel geholpen worden. Daarvoor heeft Lemontree ‘Outtasking’ ingericht. Bij deze vorm van IT-beheer kun je geheel op basis van organisatiewensen beheertaken en activiteiten bij ons neerleggen. Van delen van de ICT-omgeving tot het compleet uitbesteden hiervan.

 

Voordelen van Outtasking voor uw organisatie

• Voorspelbaarheid in kosten
• Beschikbaarheid en continuïteit door proactief beheer
• Altijd de juiste expertise beschikbaar
• Professionele ondersteuning voor medewerkers
• Partner die meedenkt over verbetering en innovatie
• Duidelijk groeipad naar een toekomstgerichte omgeving
• Eén aanspreekpunt voor alle ICT gerelateerde vragen
• Duidelijke rapportage over belangrijke zaken

IT advies IT beheer beste van nederland

Expertisecentrum

Wij helpen je IT team om IT altijd goed te laten functioneren. Uiteraard kennen wij de organisatie, mensen en processen.

IT Security 365 ransomware backup simplivity azure

Outtasking

Wij nemen de verantwoordelijkheid over delen van het IT-beheer. Daarbij sluiten wij naadloos aan op jouw bestaande omgeving.

Masters in ICT

Outsourcing

Je kunt je volledig richten op bedrijfsprocessen terwijl wij verantwoordelijk zijn voor de veilige en goede werking van de IT-omgeving.

IT plan maken

All-In ICT-beheer

Wij zijn aanspreekpunt en verantwoordelijk voor alle IT-gerelateerde onderwerpen. Wij zorgen er als spil voor dat je de allerbeste IT hebt.

Bereken snel en eenvoudig wat compleet IT-beheer kost.

Ik wil graag een gedetaileerde beheerofferte ontvangen

in een kort gesprek stellen wij vragen over jouw omgeving en maken we een scherpe offerte voor ICT-beheer die past bij jouw organisatie. Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt snel een compleet en transparante offerte voor ICT-beheer.

Wil jij wel eens een frisse blik op jouw ICT?

Wij zijn er voor je!

Geniale IT begint met een goed plan