OneDesk Mobile voor CHARITY: Snel, eenvoudig, sociaal en superveilig samenwerken


Lemontree wil goede doelen graag helpen met hun goede werk.

Daarom hebben wij de prijs van de werkplek voor charity instellingen enorm verlaagd, zonder consessies te doen aan de inhoud en werking.

 

Werken als een pro. Thuis, op kantoor of onderweg.  

 

Alles wat u nodig heeft in een overzichtelijk dashboard. Nieuws, agenda, documenten, communicatie met groepen, groepsvorderingen en de KPI’s van uw team. Maar ook meldingen uit verschillende applicaties zoals uw CRM, social media en uit Office applicaties. En natuurlijk direct veilige toegang tot alle relevante programma’s. Met OneDesk Mobile werkt iedereen als een pro’s. Dezelfde beleving en mogelijkheden op welk apparaat dan ook. Thuis, op kantoor of waar u maar wilt werken!

 

Persoonlijk en widgetgedreven

 

Met OneDesk Mobile biedt u een volledig te personaliseren werkplek, terwijl u toch controle hebt op het gebruik. Zo kunnen personen zelf bepalen welke onderdelen ze waar zien. En krijgen ze natuurlijk alleen de informatie en applicaties die voor hen relevant zijn.

 

Altijd in controle

 

We leven in een tijd van cocreatie, waarbij samenwerken en tijd besparen key is geworden. Met OneDesk Mobile werkt u samen met klanten en collega’s en bent u altijd vanuit één punt op de hoogte van alle ontwikkelingen, nieuws en vorderingen van uzelf en van uw team. Documenten zijn supersnel terug te vinden en staan logisch opgeslagen zodat betreffende teams erbij kunnen.

 

Goed geïnformeerd en social aware

 

Met OneDesk bent u altijd en overal op de hoogte van nieuws, updates en notificaties vanuit zelf te kiezen kanalen. En in staat om uw directe team, het bedrijf of afdeling op de hoogte te houden van onmisbare informatie.

 

Intuïtief op elk apparaat

 

Met OneDesk Mobile haalt u het allerbeste uit uw teams. Waar mensen ook werken en vanaf welk apparaat ze dit ook doen. Vanuit één centraal dashboard hebben ze toegang tot alles wat nodig is voor een succesvolle en waardevolle werkdag. Met het overzichtelijke ‘clean design’ is werken overzichtelijk, gemakkelijk en veel sneller dan u gewend was.

 

 

Superveilig

 

Met OneDesk Mobile heeft u de technische basis gelegd om aan de eisen van de AVG te voldoen.  Informatie, toegang en apparaten zijn zwaar beveiligd en als ondernemer kunt u aantonen wat er aan maatregelen is getroffen om ongewenste indringers buiten te houden. Zo is data ge-encrypt, loggen mensen veilig in met dubbele authenticatie en zijn er op de achtergrond geavanceerde maatregelen genomen om ongewenst verkeer tegen te houden. Bovendien heeft uw organisatie maximale controle op de gebruikte apparaten die er binnen uw organisatie worden gebruikt. OneDesk Mobile zorgt voor een solide basis om veilig te werken en veilig samen te werken.

 

€ 25,-

per medewerker per maand

Standaard is OneDesk Mobile uitgerust met

 

Een moderne en eenduidige bedrijfsportal met kennisdeling, nieuws, informatie en alles om werken eenvoudig, snel en sociaal te maken. Met Ondesk Mobile vind je alles wat u nodig heeft vanuit een gepersonaliseerde omgeving die werkt vanaf computer, tablet en zelfs telefoon.

 • Gepersonaliseerde bedrijfsportal
  • Bedrijfsnieuws en kennisdeling
  • Social internet om informatie te delen, mensen te betrekken en efficient samen te werken
  • Kalender, mail en relevante documenten altijd ondder handbereik
  • Groepsfaciliteiten en samenwerkingstools om fysiek en op afstand samen te werken
  • Communicatiemiddelen om te informeren, inspireren en in cocreatie samen te werken
  • Handige links om snel bij je favoriete tools en informatie te komen
  • Snelle toegang tot jouw applicaties
 • Microsoft 365 Business Premium: De complete productiviteit suite van Microsoft
 • Complete bescherming en zekerheid
  • Multi Factor Authenticatie
  • Veilige mail
  • Encryptie van alle data
  • Back-up en herstel voor Microsoft 365
  • Archivering
 • Cloud Print Management: Altijd en overal eenvoudig printen

En… we zorgen natuurlijk ook voor een geweldige experience.  Iedere dag weer!

 

Uiteraard zorgen wij ervoor dat onze oplossingen altijd werken. Veilig, betrouwbaar en snel. En met onze vijfsterren VIP support worden IT-ers en gebruikers op een hele leuke manier geholpen met vragen.

Tevreden ict klanten

Nieuwsgierig naar een frisse blik op jouw ICT? Maak een (bel)afspraak

Terugbelverzoek

  De heerMevrouw

  Ik ga akkoord met het Privacy Statement van Lemontree