HPE SimpliVity

Stap in de toekomst van intelligente Hyperconverged IT, die efficiënter, goedkoper, sneller en betrouwbaarder is.

De evolutie van ICT is nu beschikbaar

extreem veel kwaliteit en 69% goedkoper

Lemontree zet een enorme stap in de vereenvoudiging van IT. Stelt u zich eens voor dat er een complete IT bedrijfsomgeving bestaat die vanaf één simpel scherm volledig te beheren is. Die op basis van baanbrekende technologie ervoor zorgt dat uw data direct wordt ontdubbeld en eenvoudig op meerdere plekken staat. Betaalbare  uitwijk komt daarmee eindelijk binnen handbereik en back-up problemen behoren tot het verleden. Deze technologie zorgt er ook nog eens voor dat u uw maandelijkse rekening door twee kunt delen. Met Lemontree staat u aan de vooravond van een evolutie in IT. In combinatie met het IT Master Plan zorgen wij samen met u voor IT die minder technisch, meer functioneel, snel, duurzaam en heel goed betaalbaar is.

Z

Eenvoudige migratie

Snellere oplevering, lagere kosten en geen fouten

Minder expertise nodig

Lagere lasten, minder complexiteit en meer focus op uw bedrijfsprocessen in plaats van op techniek

Sneller en geen dubbele data

Productievere gebruikers, een geweldige gebruikerservaring en optimaal gebruik van data-opslag

Eenvoudig te beheren

Eindelijk focus op functionaliteit zonder technische toestanden

Duurzaam

Extreem minder stroomverbruik dus een lagere rekening… ook voor uw kinderen

Optimale zekerheid

Dubbele uitvoering, uitwijk backup betaalbaar en binnen handbereik. Torenhoge rekeningen behoren tot het verleden en u heeft zekerheid over de beschikbaarheid van uw IT-omgeving.

Altijd beschikbaar en supersnel noodherstel

Herstel een VM van 1TB in 60 seconden!

Modern

Klaar voor Edge, VDI en ROBO workloads. Klaar AI-gestuurde zelflerende, zelfoptimaliserende en zelfherstellende infrastructuur

Nieuwe standaard voor thuiswerken

Biedt een zeer betrouwbare, goed presterende en zeer veilige VDI-oplossing, waarmee zelfs zware tekenpakketten als AutoCad en SolidWorks thuis zijn te gebruiken

10:1

reductie in datacenter apparaten

52:1

Reductie in data-opslag

69%

Reductie in kosten

50%

Stijging in personeelsproductiviteit

Hyper eenvoudig. Hyper schaalbaar. Hyperconverged.

Met HPE SimpliVity kunt u IT-operaties stroomlijnen en inschakelen tegen een fractie van de kosten van traditionele en openbare cloudoplossingen door uw IT-infrastructuur en geavanceerde dataservices te combineren tot een enkele, geïntegreerde all-flash-oplossing. HPE SimpliVity is een krachtig, eenvoudig en efficiënt hyperconverged platform dat de beste datadiensten combineert met ’s werelds best verkopende server en biedt de meest complete garantie van iedereen.

%

Besparing op investering

%

Besparing op beheer

%

Besparing op totale kosten 3 jaar

Hoe Red Bull Racing HPE SimpliVity inzet om records te verbreken

RED BULL RACING HONDA WORDT NOG SNELLER MET HYPERCONVERGED

Red Bull Racing Honda is een Formule 1-raceteam dat van snelheid houdt, en ze willen dan ook dat hun infrastructuur razendsnel is.

Uitdaging

Met eigen, F1-specifieke applicaties die aanzienlijke hoeveelheden data genereren, had Red Bull Racing Honda een hyperconverged oplossing nodig voor zijn groeiende storagebehoeften voor de gevirtualiseerde infrastructuur.
 

Oplossing

HPE SimpliVity vormt nu de basis voor het VMware- en VDI-domein van Red Bull Racing Honda, en daarnaast biedt het de infrastructuur voor analyses op de dag van de race.
 

Resultaat

Na de vervanging van de verouderde systemen door de hypergeconvergeerde infrastructuur HPE SimpliVity registreerde Aston Martin Red Bull Racing 4,5x snellere prestaties, verhoogde wendbaarheid en lagere eigendomskosten.

“Met de hypergeconvergeerde infrastructuur van HPE SimpliVity kunnen we tijdens de race sneller betere antwoorden krijgen. En tijdens de race telt uiteraard elke seconde.”

Matt Cadieux, CIO, Aston Martin Red Bull Racing

Download het hele verhaal van Red Bull Racing Honda

Hyperconverged uitgelegd voor iedereen!

 

Wilt u zelf wel eens weten wat hyper geconverteerde IT is en wat de waarde ervan is voor uw organisatie? Na het bekijken van het filmpje hiernaast begrijpt u gegarandeerd waarom deze nieuwe vorm van IT complexiteit weghaalt, kosten verlaagt en zorgt dat IT het gewoon altijd doet. Ideaal voor bedrijven die niet (helemaal) naar de publieke cloud willen.

‘Doe maar duurzaam’ van RTL over voordelen van HCI 

 

Altijd werkende IT vraagt om complexe inrichtingen, waarbij componenten vanuit verschillende applicaties beheerd moeten worden. Met hyperconverged wordt IT sterk vereenvoudigd en is beheer mogelijk vanaf één scherm. En dat levert heel veel voordelen op.
 

hyperconverged strategie implementatie

Download gratis de Hyperconverged Infrastructuur Implementatie Strategie gids

Lees alles over waarom iedere organisatie naar hyperconverged moet kijken en ontdek de vele voordelen van deze moderne vorm van IT.

Lemontree’s 12 aanbevelingen voor HYPERCONVERGED IT

 

Lemontree heeft al veel hyperconverged IT omgevingen geimplementeerd met uiteenlopende business cases. Van al die implementaties hebben we een hoop geleerd. Lees de 12 learnings en aanbevelingen!

 

HPE Simplivity technical whitepaper

Te mooi om waar te zijn?

Ook wij moesten even wennen aan het idee dat IT nu wel heel gemakkelijk en betaalbaar wordt. Maar zoals iedere grote innovatieve lancering – zoals de auto, electiciteit, het wiel en het internet – zijn wij ervan overtuigd dat u enorme stappen kunt zetten naar de ideale IT en de best passende functionaliteit.

Maak nu een afspraak voor een demonstratie. We laten u hierin zien hoe het werkt, waarom de kwaliteit zoveel beter is en hoe u tenminste 30% op de kosten bespaart.

 

 

HPE SimpliVity

En… we zorgen natuurlijk ook voor een geweldige experience.  Iedere dag weer!

 

Uiteraard zorgen wij ervoor dat onze oplossingen altijd werken. Veilig, betrouwbaar en snel. En met onze vijfsterren VIP support worden IT-ers en gebruikers op een hele leuke manier geholpen met vragen.

Tevreden ict klanten

Wil jij wel eens een frisse blik op jouw ICT?

Wij zijn er voor je!

Geniale IT begint met een goed plan