Geniale IT begint met een goed plan

ICT ambities bedrijfsdoelen

Uw ambitie vertaald naar IT die werkt

In hoeverre zorgt ICT binnen uw bedrijf dat gebruikers onder de indruk zijn? Dat uw organisatie voorsprong neemt door ICT? We willen het graag, maar in de praktijk ontbreekt vaak een concreet plan waarin staat beschreven wat IT moet doen om een bedrijf echt voorsprong te geven. Of het plan is geschreven vanuit technisch perspectief. Tijd om het anders te doen! Onze virtuele zeer ervaren CTO en CIO helpen om uw bedrijfsambities te vertalen naar concrete ICT-middelen. Helder, concreet en zonder dikke verhalen. Dit wordt vertaald in een IT Masterplan waarin doelen en ICT samenkomen. De basis voor succes en het realiseren van ambities.

Tevreden gebruikers, tevreden directie, tevreden IT

Met het IT masterplan willen we niet alleen de beste technologie inrichten, maar zorgen we ervoor dat mensen profiteren van betere prestaties, betere samenwerking en efficiëntere en leukere manieren van werken. Daarom maken we graag een plan, waarin bedrijfsdoelen, gebruikersdoelen en IT doelen zijn verwerkt en samenkomen in de beste resultaten voor jouw organisatie. Niet voor niets scoort Lemontree een 9,4 als het gaat om tevreden gebruikers.

ICT hoge tevredenheid
cloud first mobile first saas first

Cloud-first of ‘SaaS tenzij’ beleid?

 

Veel overheidsorganisaties, zorginstellingen en bedrijven hebben een Cloud-first en/of SaaS tenzij beleid. Meestal zit achter deze strategie een diepere vraag, die te maken heeft met flexibilisering, het verbeteren van de werkplekfunctionaliteit, kostenbeheersing en regie. Samen met veel opdrachtgevers hebben we ervaren dat er een concreet plan nodig is om maximaal te profiteren van de beoogde voordelen van Cloud-first en Saas tenzij beleid. Lemontree helpt u graag met het maken van een toekomstbestendig IT masterplan. Een plan waarin de ambitie van uw bedrijf centraal staat!

In drie stappen naar de allerbeste ICT

U

Analyse

Het in kaart brengen van uw huidige ICT-omgeving en het uitvoeren van technische analyses. Dit leidt tot een sterkte/zwakte analyse van uw omgeving.

Ambities en visie

Het bepalen van ambitie en visie met de stakeholders in uw organisatie en bepalen van gewenste functionaliteit binnen uw gebruikersgroepen.

IT Masterplan

Het samenbrengen van bedrijfsambities, functionaliteit en techniek. Een concreet plan van aanpak, welke in het tempo van uw organisatie kan worden uitgevoerd.

En… we begeleiden u natuurlijk om er ook te komen

We laten natuurlijk niet los. Nadat we samen met u de ‘foto van de toekomst’ hebben gemaakt, kijken we actief mee wat de beste weg is om te komen waar u wezen wilt. Zonder afbreuk te doen aan gedane investeringen. We bewaken de roadmap en zorgen dat uw ICT op koers blijft om binnen de afgesproken tijdslijnen ICT te optimaliseren.

IT-masterplan

Wil jij wel eens een frisse blik op jouw ICT?

Wij zijn er voor je!

Geniale IT begint met een goed plan