HPE SimpliVity

Lemontree in de gezondheidszorg

Lemontree levert aan tal van zorginstellingen specifieke kostenbesparende ICT-oplossingen en diensten die óók zorgen voor hogere gebruikerstevredenheid. Deze diensten richten zich gefaseerd op twee belangrijke doelstellingen binnen het zorg (care) segment:

Hoge kwaliteit van ICT voor zorginstellingen tegen significant lagere kosten

Door initieel de bestaande traditionele IT infrastructuur te vervangen door een hyperconverged platform op basis van (HPE) SimpliVity weten wij in de praktijk grote besparingen te realiseren op de totale investering en exploitatie over 5 jaar (30% – 70% t.o.v. de traditionele aanbieders). Bovendien zorgt deze oplossing voor een enorme vereenvoudiging (en dus lagere kosten) van het beheer. Deze nieuwe generatie IT-infrastructuur biedt een enorme kwaliteit, efficiency, performance en betrouwbaarheid en zorgt met name voor zorginstellingen dat er een belangrijke basis wordt gelegd voor mobiliteit, flexibel werken, veiligheid en betrouwbaarheid.

 

Mobiliteit en flexibiliteit op basis van Pay Per Use

Gefaseerd helpen wij onze klanten in de zorg om actief de workloads, daar waar gewenst, gedurende een meerjarenplan om te zetten naar pay-per-use diensten. Daarbij is het doel om maximale flexibiliteit en mobiliteit te realiseren die betrouwbaar, zeer veilig en kostenreducerend zijn. Daarvoor leveren we ‘as-a-Service diensten’ met verschillende clouddiensten in Nederland, via de publieke clouddiensten zoals Azure, Office365 en Security as a Service diensten. Hierbij kunt u denken aan advanced e-mail protection, Firewall-as-a-Service, Enterprise Mobility en Security en andere diensten die ervoor zorgen dat het werken in de gezondheidszorg veilig, intuitief en betrouwbaar is en blijft.

Zorg ICT HPE SimpliVity
Lees hier hoe Fundis 18 zorglocaties heeft verbonden met een betrouwbare ICT-infrastructuur
Zorg ICT HPE SimpliVity
Lees hoe Altrecht flink op de kosten van een zeer betrouwbare en veilige ICT-infrastructuur heeft bespaard.
Zorg ICT HPE SimpliVity
Fivoor koos als één van de eerste partijen in Nederland voor de Hyperconverged oplossing van SimpliVity. U leest hier waarom.
Zorg ICT HPE SimpliVity
Fundis heeft een gebruikersvriendelijke en veilige werkplekomgeving gecreeerd op basis van een pay per use model. Lees het Fundis verhaal.
Zorg ICT HPE SimpliVity
Zorg ICT HPE SimpliVity
Florence
NAS Rotterdam

Wil jij wel eens een frisse blik op jouw ICT?

Wij zijn er voor je!

Geniale IT begint met een goed plan