Sinds vorige week wordt onze Right To Play spreekkamer opgeleukt met twee prachtige collectors items. Twee knalgele gesigneerde stoelen, waarmee per stoel 50 meisjes een jaar lang naar school kunnen gaan! De stoelen zijn gesigneerd door Arvin Slagter (Basketballer) en Fabienne de Vries (Presentatrice, actrice en zangeres).

 

Wereldwijd gaan 129 miljoen meisjes niet naar school en hebben zij dus niet de kans om zich te ontwikkelen en te bouwen aan een kleurrijke toekomst. Om die reden is Right To Play de campagne ‘Save Her Seat’ gestart.

 

Dankzij Lemontree kunnen we een blijvend verschil maken voor kinderen in Afrika, Azië en het Midden-Oosten. Het is dan ook extra leuk dat Lemontree een ‘Right To Play meeting room’ heeft. Die kwamen we dan ook met alle liefde verrijken met 2 gele stoelen, gesigneerd door Arvin Slagter en Fabienne de Vries. De stoelen staan symbool voor de meisjes die net als jongens de kans moeten krijgen om naar school te gaan en via spelend leren zich te ontwikkelen. De stoel is tevens een mooie conversation starter over de krachtige samenwerking van Lemontree en Right To Play, zowel voor medewerkers als richting klanten.” zegt Kristy van Lammeren van Right To Play.

 

Ook jij kan Right To Play helpen met hun belangrijke werk: de kracht van spelen inzetten om wereldwijd het leven van kinderen te verbeteren die opgroeien in de meest uitdagende omstandigheden. Met deze aanpak zorgt Right To Play ervoor dat kinderen weerbaar worden, fysiek en mentaal gezond zijn en goed presteren op school.

Deel dit artikel met anderen