Als je heilig gelooft in een oplossing, dan is het niet raar dat je erg enthousiast bent over die oplossing. Zo zijn wij bij Lemontree al een tijdje erg enthousiast over de mogelijkheden en organisatievoordelen van Hyperconverged IT van SimpliVity. Of voor de mensen die wat minder technisch zijn: we zijn erg enthousiast over een redelijk nieuwe technologie, waarbij u niet allemaal IT spullen meer hoeft aan te schaffen, maar een complete oplossing koopt vanuit één kastje. De reden van ons enthousiasme is niet alleen dat het technisch heel veel voordelen heeft, maar vooral dat de kosten van IT serieus veel lager worden. Maar als wij dit vertellen, dan klinkt dat nogal ‘Wij van WC eend adviseren…. “.

Daarom zijn wij erg blij dat Forrester een grondig onderzoek heeft gedaan naar de kosten/baten impact van SimpliVity. Reden voor u om op z’n minst eens te kijken wat SimpliVity voor uw organisatie kan betekenen, want de voordelen liegen er niet om. Enkele bevindingen:

%

Return on Investment

Terugverdientijd 6,6 maand

De kostenvoordelen van SimpliVity volgens Forrester

Forrester noemt in het rapport de volgende kostenvoordelen:

 • Besparing op hardware van server- en opslag
 • Terugdringen van kosten voor dienstverlening
 • Tijdsbesparing op het maken van Backups
 • Besparen op m2 vloeroppervlak in datacenters
 • Terugdringen van de kosten van performance updates
 • Kosten terugdringen van onderhoud en beheer

 

Download het Forrester Total Economic Impact of Simplivity rapport

Uiteraard worden deze besparingen gekwantificeerd in het rapport. Wij willen u het rapport dan ook graag kosteloos aanbieden, zodat u kunt kijken wat de financiële voordelen voor uw organisatie kunnen zijn.

  De heerMevrouw

  Ik ga akkoord met het Privacy Statement van Lemontree

  Andere voordelen en Gartner’s mening over SimpliVity

  Naast de kostenvoordelen zijn er tal van andere voordelen te noemen over SimpliVity. Zoals voorkomen dat data dubbel wordt opgeslagen, zeer gunstig uitwijk kunnen organiseren en het beheer zwaar vereenvoudigen. Meer hierover leest u op op deze pagina.

   

  Praktijkvoorbeelden en business cases

  Lemontree laat u graag vanuit de praktijk zien wat SimpliVity zou kunnen bijdragen aan uw business. Op basis van diverse cases kunnen we u voorspiegelen wat u kunt verwachten van de implementatie, exploitatie en beheer.