Werkplekken in de Cloud leveren is tegenwoordig technisch niet meer zo heel moeilijk. De grotere uitdaging is om voor sociale interactie te zorgen, waarmee mensen sociaal en productief met elkaar worden verbonden. Hoe zorg je ervoor dat er iets gebouwd wordt vanuit groepsdynamiek en dat van betekenis is voor iedereen? Zo’n werkplek, is een plek waar iedereen altijd op de hoogte is van het laatste nieuws, continu in contact is met collega’s en klanten en waar niemand vergeten wordt. Waarin mensen een centraal punt hebben waar ze worden verbonden met mensen, gebeurtenissen, nieuws, activiteiten en relevante werkzaamheden.

 

Een pittige klus

Mensen die ervaring hebben met het inrichten van de sociale aspecten van een werkplek weten dat het een pittige klus is. Zo moet je bijvoorbeeld iedereen meekrijgen met jouw idee, maar er ook voor zorgen dat de geboden content relevant en aantrekkelijk is voor collega’s. Het gaat om kennis delen, verbinden, samenwerken en elkaar willen versterken. Daarbij gaat het dus niet alleen om de techniek, maar wordt het succes vooral door de medewerkers zelf bepaald. 

vijfsterren sociale werkplek

In 8 stappen naar een vijfsterren werkplek die medewerkers verbindt

In ons gratis whitepaper leest u onze learnings om in 8 duidelijke stappen tot een vijfsterren werkplek te komen. Een veilige werkplek waarmee mensen sociaal en productief worden verbonden en daardoor tot geweldige teamprestaties komen. Waarin mensen betrokken blijven bij uw bedrijf, uw klanten, projecten en tot elkaar. Een werkplek die niet alleen technisch wordt gevormd door ICT, maar in cocreatie met HR, communicatie, directie en gebruikers wordt samengesteld.

    De heerMevrouw

    Ik ga akkoord met het Privacy Statement van Lemontree