BlackFog, een toonaangevende leverancier van oplossingen voor gegevensprivacy en gegevensbeveiliging, heeft vandaag aangekondigd dat ze een partnerschap zijn aangegaan met Evolve, de grootste specialist in cyberbeveiligingsverzekeringen in de Verenigde Staten. BlackFog erkent de noodzaak om zowel ransomwarepreventie als een cybersecurityverzekering aan te bieden en stelt polishouders in staat hun huidige cyberdreigingen te beoordelen en de risico’s van ransomware te verkleinen voordat het de organisatie kan verlammen.

Door deze nieuwe samenwerking komen Evolve-polishouders in aanmerking om maximaal 25 van hun bedrijfsapparaten in te schrijven om te scannen op reeds bestaande ransomware, malware en andere ongeautoriseerde apparaattoegang. Aan het einde van de ransomware-beoordelingsperiode ontvangen polishouders een gedetailleerd rapport waarin de bestaande ransomwarebedreigingen en kwetsbaarheden in hun IT-omgevingen worden benadrukt. In tegenstelling tot andere oplossingen in de markt, richt BlackFog’s unieke benadering van gegevensprivacy en -beveiliging zich niet op het beschermen van de perimeter. Door zich te concentreren op data-exfiltratie en monitoring, het detecteren en voorkomen van de ongeautoriseerde overdracht van data in realtime, is BlackFog in staat om cyberaanvallen inclusief ransomware te voorkomen.

“In 2020 is het aantal ransomwareaanvallen wereldwijd exponentieel gestegen en in 2021 wordt geschat dat bedrijven elke 11 seconden door ransomware zullen worden getroffen voor een schadebedrag van $ 20 miljard. Als toonaangevende cyberverzekeringsspecialist erkennen we het belang van het helpen beschermen van onze klanten tegen deze dreiging. De technologie van BlackFog verandert het spel en hun unieke benadering om gegevensdiefstal te voorkomen, biedt ongeëvenaarde bescherming tegen ransomware en cyberaanvallen voor onze klanten, ”aldus Michael Costello, Principal en mede-oprichter van Evolve.

“Aangezien de wereldwijde markt voor cyberbeveiligingsverzekeringen in 2025 naar verwachting meer dan $ 20 miljard zal bedragen, is dit een zeer opwindende samenwerking voor BlackFog”, aldus dr. Darren Williams, oprichter en CEO van BlackFog. “Ransomware is verzevenvoudigd in 2020 en we verwachten veel hogere cijfers voor het komende jaar. Via dit partnerschap kijken we ernaar uit om de polishouders van Evolve te beschermen tegen deze aanzienlijke bedreiging.”

Over BlackFog

BlackFog is de leider op het gebied van privacy van apparaatgegevens, gegevensbeveiliging en het voorkomen van ransomware. Onze technologie voor gedragsanalyse en data-exfiltratie houdt hackers tegen voordat ze zelfs maar aan de slag gaan. Onze software voor het voorkomen van cyberdreigingen voorkomt ransomware, spyware, malware, phishing, ongeautoriseerde gegevensverzameling en profilering en vermindert de risico’s die gepaard gaan met datalekken en bedreigingen van binnenuit. BlackFog blokkeert bedreigingen op mobiele en desktop-endpoints, beschermt de gegevens en privacy van organisaties en versterkt de naleving van regelgeving. Bezoek www.lemontree.nl voor meer informatie over BlackFog in Nederland.

Over Evolve

Evolve MGA is een van de grootste “cyberverzekeringsspecialisten” verzekeraars in de Verenigde Staten en dekt alle kosten die gepaard gaan met hackaanvallen voor duizenden bedrijven in elke branche. De polishouders van Evolve krijgen gratis toegang tot aanbieders van cyberbeveiligingsrisicobeheer die de beveiliging van de organisatie verbeteren, en 24/7 toegang tot het grootste team van forensische experts op het gebied van hackaanvallen ter wereld.

 

Over Lemontree

Lemontree levert BlackFog beveiliging in Nederland. Standaard zit deze oplossing in de OneDesk Mobile werkplek. Voor meer informatie over de unieke voordelen en toepassingen van BlackFog verwijzen we u graag naar onze speciale BlackFog pagina.