Vandaag ontvingen Tony Johnson en Matthijs de Grood namens Lemontree het derde ambassadeurs puzzelstuk van Stichting ALS. Daarmee is Lemontree de eerste ambassadeur in Nederland met drie puzzelstukken. Het puzzelstuk staat symbool voor het vinden van de oorzaak en de oplossing van de dodelijke spierziekte ALS. Als er een oplossing wordt gevonden voor deze vreselijke ziekte zullen alle ambassadeurs de puzzel leggen op het Malieveld in Den Haag. We hopen met Stichting ALS dat dat moment heel snel mag komen.

Puzzelbeeld

Prachtig beeldje voor ‘Strijders van ALS’

Mieke van der Pluijm overhandigde op deze speciale meeting met Stichting ALS een prachtig beeld aan Gorrit-Jan Blonk van Stichting ALS Nederland. Haar man Peter van der Pluijm overleed in 2021 aan de gevolgen van de spierziekte ALS. Daarvoor streed hij al jaren tegen de ziekte van Kahler. Omdat zijn ziektebeeld zo complex was maakte hij een beeld die bestaat uit puzzelstukken en een vierkant hoofd. Deze maakte hij in eerste instantie voor de behandelende professor van het LUMC die hem behandelde. Deze professor heeft tijdelijk afstand gedaan voor zijn beeld om Stichting ALS de gelegenheid te geven ‘iets bijzonders’ te gaan doen met dit prachtige beeld.

ICT van Stichting ALS Nederland

Lemontree mag al jaren met heel veel plezier de ICT van Stichting ALS verzorgen. Gorrit-Jan onderstreept in zijn bezoek de bijzonder plezierige en leuke samenwerking met Lemontree en benadrukt hoe bijzonder deze samenwerking is als het gaat om commitment, toewijding, plezier en saamhorigheid. Vanaf onze kant kunnen we bevestigen dat wij dat precies zo ervaren en zijn we enorm trots om Stichting ALS Nederland te mogen helpen bij haar belangrijke missie.