Afgelopen week vond de 10e edities plaats van de Tour Du ALS. Een heel bijzonder moment, waarvoor Lemontree een speciaal team afvaardigde om lopend, fietsend en hardlopend de Mont Ventoux te beklimmen. Mede dankzij duizend donateurs, waaronder een aantal bijzonder gulle sponsoren mochten we meer dan € 60.000 euro ophalen voor onderzoek naar de oorzaak en oplossing van de dodelijke spierziekte. We zijn ongelooflijk trots en dankbaar voor dit prachtige bedrag.

Uiteraard deed Lemontree zelf ook een duit in het zakje. We maakten een speciale puzzel, ter waarde van 5.000 euro, die aan de directeur van Stichting ALS werd aangeboden in een grabbelton. Hij grabbelde alle stukken – behalve het centrale gouden puzzelstuk – bij elkaar. Dit ontbrekende puzzelstuk ontvangt de stichting op het moment dat er een doorbraak is in het onderzoek naar de vreselijke ziekte.

Vervolgens mochten we vanuit Team Lemontree nog eens 5.000 euro aanbieden, wat het totaal vanuit Lemontree op tienduizend euro zette. Een prachtig bedrag, waarmee de totaalteller ruim over de zestigduizend euro is gegaan. Iedereen die hier in welke vorm dan ook heeft bijgedragen willen we mede namens Stichting ALS Nederland ongelooflijk hartelijk bedanken!

 

Later deze week verschijnt de impressiefilm van Team Lemontree tijdens de Tour Du ALS 2022. Dus stay tuned…

Deel dit artikel met anderen