9:00 uur

Op dit moment hebben veel gebruikers van 365 diensten last van een storing bij Microsoft. Zo klagen veel gebruikers over niet of slecht werkende Outlook. Maar ook andere Microsoft 365 diensten hebben last van de storing. De storing ontstond vanmorgen om 8.00 uur. Microsoft is druk bezig met het zoeken naar de oorzaak en oplossing van het probleem. In de tussentijd deelt Microsoft de voortgang op Microsoft 365 Service health status (office365.com)

11:00 uur

Om 11 uur werd bekend dat Microsoft een update heeft teruggedraaid die een verstoring op het WAN netwerk veroorzaakte. Microsoft bewaakt momenteel het proces. Meerdere klanten melden dat diensten weer beschikbaar zijn en werken.

13:30 uur

Microsoft deelt dat de storing is opgelost.

Microsoft meldt dat de storing bij haar zogenaamde 365-diensten opgelost zijn. Er waren problemen met Microsoft Teams, Outlook en OneDrive voor Bedrijven gemeld. De storing bij Microsoft-diensten is intussen verholpen blijkt uit de statuswebsite voor Office 365. Een netwerkfout zou aan de basis hebben gelegen van de problemen. In een nieuwe update die rond 13.30 uur online is geplaatst, staat nu dat zowel de storing bij de 365-diensten als bij Azure verholpen is.