Vandaag is het platform allesoverdigitaalwerken.nl officieel gelanceerd. Op dit platform vind je onderzoeken, praktijkcases en artikelen die helpen om de digitale werkplek zo goed mogelijk in te richten. Gedeeld door experts en ervaringsdeskundigen uit het vak, voor jou als HRM-, ICT- of Communicatiemanager. Doel van allesoverdigitaalwerken is om alles wat belangrijk is voor succesvol digitaal werken op één plek aandacht te geven. Lemontree levert een belangrijke bijdrage als het gaat om personaliseren, beveiligen en inrichten van de werkplek. Maar er wordt aan nauw samengewerkt met partners die kennis en ervaring hebben met arbeidsrecht, gebruikersadoptie, intranet en portal en partijen die zich dedicated bezig houden met werkplekgeluk en andere belangrijke factoren op de werkplek.

 

Alles over digitaal werken

Mensen veranderen, bedrijven veranderen en de manier waarop we werken verandert. Flexibel werken wordt steeds belangrijker en de balans tussen werken en privé staat op nummer één waarom medewerkers kiezen voor een werkgever. Daarom is het inrichten van een succesvolle werkomgeving heel anders dan vroeger. In dit platform ‘Alles over digitaal werken’ willen we werkgevers en werknemers voorzien in de informatiebehoefte rondom de moderne werkplek. Onderbouwd met onderzoeksresultaten, wet- en regelgeving en praktijkervaringen willen we met dit werkplek platform een goed beeld geven van de mogelijkheden rondom digitaal werken, wensen en eisen voor een digitale werkplek waarin mensen productief, sociaal en gezond kunnen (samen)werken.

 

Drie werkplekthema’s

Alles over digitaal werken is ingericht op basis van drie thema’s: Personaliseren van de werkplek, een succesvolle werkplek inrichten en veilig en zeker kunnen werken. Binnen deze thema’s wordt waardevolle content gedeeld hoe er meer uit een (thuis)werkplek kan worden gehaald, hoe mensen beter en prettiger kunnen werken en welke juridische en security elementen er om de hoek komen kijken bij moderne werkplekconcepten.

digitaal werken