In deze bijzondere tijden waarbij veel medewerkers thuis aan het werk zijn door de aanhoudende uitdagingen op het gebied van het COVID-19 virus heeft Microsoft een speciale Microsoft Teams trial in het leven geroepen waarbij klanten 6 maanden gratis Microsoft Teams en aanvullende diensten mogen gebruiken.

Korte introductie Microsoft Teams:

Meer kennismakingsvideo’s zijn hier te vinden.

Met Microsoft Teams bent u heel gemakkelijk in staat om te bellen, vergaderen, chatten en samen te werken vanaf elke locatie. Teams is zo ingericht dat u alle nodig bestanden, (Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden) realtime kunt bekijken, delen en bijwerken. Een historie van gevoerde chats en vergaderingen, alsmede de notities van de vergaderingen worden en blijven logisch gegroepeerd in de Teams app opgeslagen.

Deze aanbieding zou mogelijk voor de korte termijn een uitkomst kunnen bieden voor het op afstand samenwerken, vergaderen en chatten. Hierbij willen wij u er wel op attenderen dat na de kennismakingsperiode u óf een betaalde abonnement moet afsluiten of rekening moet houden met het verlies van functionaliteit en mogelijk de data dat opgeslagen is in de Teams app. Indien u na deze “trial” periode een gebruik wil maken van een betaalde licenties, dan zal de dan reeds aanwezig data (historie, files, chats) beschikbaar blijven.

Heeft u vragen dan helpen wij u graag u kunt u interesse kenbaar maken via het contactformulier onderaan deze pagina.

Wilt u meer weten over deze aanbieding van Microsoft?

Klik hier voor uitgebreide informatie over Microsoft Teams. Of vul hiernaast je gegevens in en wij komen er op terug!

    De heerMevrouw

    Ik ga akkoord met het Privacy Statement van Lemontree