Vandaag kregen we bezoek van niemand minder dan Gorrit-Jan Blonk, bestuurder bij Stichting ALS Nederland. Reden van zijn bezoek is het overhandigen van een symbolisch puzzelstuk. Het idee achter dit prachtige puzzelstuk is dat Stichting ALS samen met ambassadeurs de puzzel wil leggen om de spierziekte ALS op te lossen. De oplossing van ALS ligt als een puzzel op tafel. Er is veel DNA beschikbaar van ALS-patiënten, maar om dat te onderzoeken is geld nodig. Bedrijven kunnen daarmee een stukje van de oplossing zijn.

De puzzel

“We zijn erg blij met de samenwerking met Lemontree. We ervaren een hele mooie samenwerking en een hele prettige en kundige partner, die ervoor zorgt dat IT het gewoon altijd goed doet. We zijn ook bijzonder blij met de initiatieven en donaties die Lemontree doet om ons te helpen met onderzoek om de vreselijke spierziekte op te lossen. Lemontree is een partij waarbij je voelt en ervaart dat de maatschappelijke betrokkenheid gemeend is en we zijn erg blij met onze wederzijdse samenwerking. Ik vind het dan ook bijzonder leuk dit puzzelstuk, samen met een officiële oorkonde aan Lemontree aan te bieden. In de hoop dat we de puzzel zo snel mogelijk samen kunnen leggen op het Malieveld” zegt Gorrit-Jan.

Doneerbox voor cardridges en mobieltjes

Naast het mooie puzzelstuk en de oorkonde hebben we een doneerbox ontvangen, waarmee lege cardridges en oude mobieltjes verzameld kunnen worden. Uiteraard gaat de opbrengst hiervan naar Stichting ALS. Het spreekt voor zich dat we er alles aan doen om deze box zo snel mogelijk vol te krijgen. En u kunt ons daarbij helpen.

Helpen is eenvoudig en kost niets

Spaar uw lege cardridges en oude mobieltjes op en stuur ze naar ons op. Uiteraard kunt u zelf ook een doneerbox aanvragen om ALS te steunen!