Lemontree wil graag erkende liefdadigheidsinstellingen helpen met hun mooie werk. Daarom willen we de OneDesk Mobile werkplek voor deze branche nog goedkoper aanbieden. Door gebruik te maken van speciale non profit licenties van Microsoft en door zelf een flinke duit in het zakje te doen wat betreft prijzen van uren, tooling en andere kosten, kunnen we OneDesk Mobile zeer scherp aanbieden, zonder ook maar enige concessie te doen aan de oplossing.

 

OneDesk Mobile is een complete werkplekoplossing, inclusief onbeperkt bellen en 4g internet, die zeer gebruikersvriendelijk en compleet is. In de werkplek zitten naast de gebruikelijke office applicaties ook samenwerkingstools, online vergaderfaciliteiten, social media tools, en handige hulpmiddelen waarmee werkplek en telefonie handig geïntegreerd worden. Hierdoor kunnen gebruikers eenvoudig vanaf de PC bellen, opnemen, personen bijschakelen en veel meer.

 

Door een eenvoudig gebruikersdashboard kan de medewerker altijd en overal vanaf ieder apparaat bij alle bestanden, mail, agenda, programma’s en telefoniemogelijkheden. In Nederland kan onbeperkt gebeld worden en is onbeperkt snel internet via 4G beschikbaar. Hierdoor zijn de kosten van IT- en telefonie volledig voorspelbaar. De werkplek voor goede doelen is al beschikbaar voor Euro 18 per medewerker per maand. Kijk hier voor meer informatie.