Over Bejo zaden

Samen met onze klanten en partners in de keten delen we kennis, onderzoeken we actief kansen in de markt en verkennen we innovatieve technologieën. Daarbij blijven we dicht bij de natuur en ontwikkelen we de beste groenterassen zodat telers wereldwijd gezonde en smakelijke groenten kunnen oogsten waar consumenten van genieten. Nu en over 50 jaar.

 

BEJO, VEREDELAAR VAN GROENTEZADEN VOOR DE PROFESSIONELE TELER

Bejo is toonaangevend in veredeling, productie en verkoop van groentezaden met vestigingen in meer dan 30 landen. Een internationaal familiebedrijf met 1.900 toegewijde medewerkers die werken aan groenterassen van nu en de toekomst. Onze groei is organisch verlopen en gaat door. Die expansie is altijd een samenspel van telers, dealers, ketenpartners en medewerkers. Allen hebben de vrijheid om op hun lokale markt het beste uit onze producten te halen.

SAMEN VOOR DE LANGE TERMIJN

We gaan voor lange termijn-relaties met onze klanten, niet voor de snelle winst. Onze vertegenwoordigers staan met beide benen op de grond, dicht bij de telers. Daarbij is er oprechte interesse in elkaar. Mede door die sterke band met de praktijk, kunnen we onze telers beter ondersteunen en adviseren voor een optimaal en duurzamer teeltresultaat.

We leren zelf ook elke dag van de praktijk. We willen weten wat er gebeurt op het veld en wat er speelt in de markt en bij de consument. Die kennis en ervaring zetten we in bij het ontwikkelen van nieuwe rassen en de productie van zaden met nog betere eigenschappen voor teler en de keten.

Bejo zaden

Vaardigheden

Gepubliceerd op

3 maart 2021