Lemontree zal de komende vijf jaar het ICT-beheer van HB RTS verzorgen. HB RTS zorgt voor flexibele en slimme oplossingen voor emballage uitdagingen. Het betreft zowel fysieke als administratieve afhandeling van emballage. Zij richten zich op verhuur, beheer en reiniging van reusable transport items.

De rollies, dollies, kratten, trays, minitainers en rolcontainers zijn van duurzame materialen gemaakt, hebben standaardmaten en helpen retailers in Europa met het vervoeren van ‘fast moving consumer goods’. Met deze producten en diensten draagt HB RTS bij aan een circulaire economie waarin we kwaliteit en zorg waarborgen voor optimaal gebruikersgemak. En daarbij kijkt het bedrijf uit Utrecht altijd naar slimme reductie. HB RTS is een Nederlands bedrijf met verkoopkantoren in Duitsland en vertegenwoordiging in Spanje, Portugal, Polen, Tsjechie, de Baltische staten, Oostenrijk en Zwitserland.

Bij HB RTS werkt een team van 300 medewerkers die zich toeleggen op de reiniging en uitgifte van een breed pakket aan zogenaamde reusable transport items (RTI’s). HB RTS verzorgt de retouren, reiniging en opslag van RTI’s conform ISO 22000 en 9001 richtlijnen.

HB RTS

Vaardigheden

Gepubliceerd op

6 februari 2023