Vanaf 1 januari 2023 zal Lemontree de servers en netwerkcomponenten van Multraship (Maller Maritime Holding BV) gevestigd in Terneuzen in beheer nemen.

Multraship is een toonaangevend Nederlands sleep- en bergingsbedrijf, onderdeel van de Muller Maritime Group, gezamenlijk eigendom van de familie Muller en Fairplay Towage uit Hamburg. Een echt familiebedrijf, met letterlijk en figuurlijk de vierde generatie Muller aan het stuur.

Dit erfgoed staat garant voor een stabiele langetermijnvisie met als kern een eeuwenlange sterke focus op de behoeften van onze klanten. Onze loyaliteit en flexibiliteit, gecombineerd met het feit dat de menselijke maat onze basis is, zorgen voor een persoonlijke touch die leidt tot een langdurige samenwerking met medewerkers, klanten en partners.

Vanaf het begin zijn we internationaal georiënteerd. Korte lijnen en snel kunnen handelen zijn ons handelsmerk – zowel operationeel als financieel – mede dankzij ons zorgvuldig opgebouwde netwerk in de mondiale maritieme sector. We worden gewaardeerd om de manier waarop we met onze operationele kennis en kunde meedenken met onze klanten. Daarbij durven we ook nee te zeggen. We kennen onze grenzen, maar het vinden van een oplossing zal altijd ons uitgangspunt zijn.

De kernactiviteiten van Multraship zijn haven- en terminalsleepvaart, berging, zeesleepvaart, offshorediensten en havendiensten.

Mutraship

Vaardigheden

Gepubliceerd op

6 februari 2023