HSA Lawyers den haag

HSA Lawyers den haag

 

 

HSA lawyers was op zoek naar een betrouwbare en kundige partij om IT te ondersteunen. Hiertoe heeft het kantoor gekozen voor Lemontree, die de IT-omgeving in beheer heeft genomen en ondersteunt. Allereerst heeft Lemontree het gebruik van SharePoint eenvoudiger gemaakt en hier functionaliteit aan toegevoegd, waardoor werken stukken veiliger en betrouwbaarder is geworden. Ook werd Proactief Desktop Management geïmplementeerd met onder andere third party patch management.

Over HSA Lawyers

 

HSA Lawyers is een boutique advocatenkantoor met een duidelijke focus: M&A, Private Equity,  Venture Capital en op ondernemers toegespitst ondernemingsrecht.

Opgericht door ex ‘big law’ advocaten biedt HSA Lawyers (voorheen Haagstate) sinds 2008 hoogwaardig juridisch advies aan, private equity huizen, venture capital investeerders, family funds, corporates en DGA’s.

Onze ervaren advocaten zijn resultaatgericht, hanteren een efficiënte aanpak en hebben oog voor wat belangrijk is om een transactie succesvol af te ronden.

HSA Lawyers beschikt over sterk netwerk in de meest relevant jurisdicties en werkt regelmatig mee als Nederlands recht specialist in een breder (internationaal) team aan grensoverschrijdende transacties.

Leidse Onderwijs Instelling

Leidse Onderwijs Instelling

LOI

Lemontree biedt de LOI ondersteuning op het gebied van de infrastructuur. Hiervoor heeft de LOI Lemontree de opdracht gegeven voor het uitvoeren van ondersteunings- en beheertaken op basis van het Expertisecentrum. De LOI krijgt daarmee voor complexe taken de beschikking over de specialisten van Lemontree. Naast het expertisecentrum werken de LOI en Lemontree samen op projectbasis: In oktober 2016 is de door Lemontree nieuw opgebouwde Citrix omgeving in gebruik genomen door de LOI.

Over LOI

De LOI biedt erkende mbo- en hbo-opleidingen aan. De opleider onderscheidt zich door kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk te maken voor iedereen. Dit doet de organisatie door ieders persoonlijke situatie en behoeften centraal te stellen. Daarnaast blijft de LOI doorgaan met ontwikkelen en innoveren (vernieuwen). Dit stelt ze in staat om de kwaliteit van de opleidingen te garanderen en voorop te lopen op het gebied van effectieve, nieuwe studiemethodes en leermiddelen. Jaarlijks volgen bijna 100.000 studenten een opleiding aan de onderwijsinstelling. Het hoofdkantoor van de LOI is gevestigd in Leiderdorp.

Marlies Dekkers

Marlies Dekkers

De casus

In 2015 koos Marlies Dekkers voor het expertisecentrum van Lemontree. Hierdoor beschikt haar organisatie over de kennis en ervaring van de competentieteams van Lemontree. Zij bezitten niet alleen de specialistische kennis om problemen snel op te lossen maar ook over de hoognodige kennis van de IT-omgeving en de processen van Marlies Dekkers. Met het Expertisecentrum wordt ook de monitoring, beveiliging en automatisering van beheertaken binnen de organisatie ingevuld.

Over Marlies Dekkers

Marlies Dekkers is een beroemde Nederlandse modeontwerper. In de afgelopen 20 jaar heeft ze met haar lingerielijnen internationaal succes geboekt. Zowel in Nederland als in het buitenland worden haar designs als trendsettend, innovatief en baanbrekend beschouwd. Inmiddels telt de organisatie ruim 50 medewerkers, zijn er wereldwijd 500 verkooppunten en zes Marlies Dekkers stores.

De grondslag voor internationale succes van Marlies Dekker ligt in haar inspirerende designs en persoonlijke benadering. De ontwerpen zijn geïnspireerd op haar eigen visie op het leven. Het doel van Marlies Dekkers is om vrouwen meer zelfvertrouwen te geven.

N-sea

N-sea

De casus

In 2014 heeft N-Sea aan Lemontree gevraagd een aanbieding op te stellen voor de realisatie van een nieuwe IT-infrastructuur en de ondersteuning van de eigen IT-afdeling bij het beheer.

Door het overnemen van delen van het IT-beheer door Lemontree kan de eigen ICT-afdeling van N-Sea zich meer richten op de regie en het beheer van applicaties en functionaliteiten. Na een initiële aanvang op basis van het ICT-Expertisecentrum heeft N-Sea medio 2015 ervoor gekozen op het beheer van de backend onder resultaatverantwoordelijkheid volledig onder te brengen bij Lemontree.

Over N-Sea

N-Sea is een offshore aannemer van geïntegreerde onderwaterdiensten. De dienstverlener levert subsea; van constructie tot ontmanteling en van inspecties tot onderhoudsmanagement. Binnen N-Sea Group werken ruim vaste 80 medewerkers aan (inter)nationale subsea projecten op het gebied van survey, inspectie, onderhoud en reparatie, constructie en engineering. N-Sea Group is gevestigd in Zierikzee.

Met meer dan 80 jaar ervaring heeft N-Sea Group de ambitie om te groeien tot marktleider binnen het vakgebied. Hierbij staat het klanten voorzien van subsea werken die veilig presteren op piek niveau centraal. De offshore aannemer draagt met gepaste trots bij aan een dynamische markt.

Hofmeier Financiële professionals

Hofmeier Financiële professionals

Hofmeier heeft als werkgebied het projectmatig inzetten van Financiële Professionals en invullen van specifieke vraagstukken, gericht op Interim Management en Consulting. Met meer dan 100 collega´s in vaste dienst is Hofmeier als geen ander in staat om op adequate en vakkundige wijze uw organisatie bij te staan. Naast de vanzelfsprekende, hoge eisen aan onze kwaliteit, denkt Hofmeier actief mee met uw bedrijfsprocessen en actuele bedrijfssituatie.

Hofmeier Financiële Professionals bedient op landelijk niveau hoogwaardige projecten, uitgevoerd door goed opgeleide Financiële Professionals en Interim Managers. Vanuit Hofmeier Consulting worden diverse organisaties begeleid op het gebied van bedrijfsoptimalisatie en het stroomlijnen van processen, op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Specifiek gericht op een beter rendement en optimale bedrijfsvoering.

Hofmeier wordt sinds 2003 op ICT gebied ondersteund door Lemontree.